Seldén Mast AB Göteborg

Vi söker en Key Account Manager till vår försäljningsavdelning i Göteborg. (2021-07-13)

Tjänsten

Seldéns försäljningsorganisation är uppdelad i två enheter. En som säljer till båtproducenter (OEM) och en som fokuserar på eftermarknad. Den aktuella tjänsten är på vår OEM avdelning.

Som Key Account Manager ansvarar du för kontakten med ett urval av våra kunder och är kundens förlängda arm in i företaget. Detta är en administrativ roll och den kompletteras med offensivt säljarbete på marknaden för att skapa nya kundkontakter. Driv och en förmåga att jobba självständigt är viktiga egenskaper samtidigt som du kommer att ha en stab av tekniker och kollegor med lång erfarenhet i ryggen.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig frihet under ansvar i ett utvecklande och stimulerande arbete och en mycket trevlig arbetsmiljö utan geografiska begränsningar. Du får arbeta i ett branschledande företag med en tydlig profil av kvalitet och förtroende.

Kompetenser & Personlighet

Vi tror att du har en teoretisk utbildning på högskolenivå och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du bör ha en administrativ läggning och en förmåga att skapa positiva relationer både internt och externt. Ett intresse för segling är ett krav för att förstå produkterna, men du behöver inte vara en meriterad kappseglare eller långseglare.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid.

Tjänsten kommer att tillsättas efter överenskommelse.

 

Företaget

Seldénkoncernen är världens ledande tillverkare av master och riggsystem i kolfiber och aluminium för jollar, kölbåtar och yachts upp till ca 80 fot. Moderbolaget ligger i Göteborg och i koncernen finns sju producerande bolag på tre kontinenter. Vi är idag  230 anställda varav 100 i Göteborg.

Mer information hittar du på www.seldenmast.com.

 

Ansökan och kontakt

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 27 augusti till:

Mats Lindström, ml@seldenmast.se (Säljchef, OEM)

Frågor kommer att besvaras från och med 2 augusti.


Seldén Mast AB Göteborg

Produktutvecklare / Beräkningssupport – Segelbåtsriggar, Seldén Mast AB (2021-06-30)

Vi söker nu en medarbetare till vårt team i Göteborg. 

Tjänsten

Seldéns tekniska avdelning i Göteborg består idag av ca 15 personer. Tillsammans ansvarar vi för att utveckla och vårda ett världsledande produktsortiment för säker och bekväm segelhantering för båtar alltifrån den minsta jollen till 80-fots yachts. Med över 50 år i branschen har vi erfarenhet och kunskap kring riggsystem och dess dimensionering som få i världen kan matcha.

Som produktutvecklare / beräkningssupport hos oss arbetar du med samtliga Seldénbolag

Produktutvecklingen innefattar allt från tanke till färdig produkt samt produktvård och teknisk dokumentation. Du jobbar även med produktvård av existerande produktsortiment.

Beräkningssupporten innebär dimensionering och optimering av segelbåtsriggar i kontakt med våra säljare. Dimensioneringsarbetet utförs i huvudsak med hjälp av egenutvecklad programvara och enklare handberäkningar.

Företaget

Seldénkoncernen är världens ledande tillverkare av master och riggsystem i kolfiber och aluminium för jollar, kölbåtar och yachts upp till ca 80 fot. I koncernen ingår Seldén mast AB i Sverige,  Seldén Mast Ltd i England, Seldén Mid Europe B.V. i Nederländerna, Seldén Mast SAS i Frankrike, Seldén Mast Inc. i USA, Seldén Mast A/S i Danmark, samt Seldén Mast Asia i Hongkong. Vi har varit i branschen i dryga 50 år och har idag ca 230 anställda varav ca 100 i Göteborg. Ytterligare information hittar du på www.seldenmast.com.

 Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig frihet under ansvar i ett utvecklande, varierande och stimulerande arbete. Du får arbeta i ett företag nära produkten i en branch som vi tror intresserar dig. Vi arbetar i en tekniskt komplex och spännande miljö med en mix av egenutvecklade och färdiga programvaror. Vi erbjuder flexibel arbetstid, arbetstidsförkortning och stor möjlighet att påverka ditt dagliga arbete och verksamheten i övrigt.

Kompetenser & Personlighet

För att kunna prestera i rollen på bästa sätt så tror vi att du är högskole- eller civilingenjör som besitter goda kunskaper i mekanik och hållfasthetslära. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Din seglingserfarenhet är god nog för att resonera och göra rimlighetsbedömningar av segelbåtar och laster i riggar.

Färdigheter i Creo Parametric är meriterande.

Anställningsform

Tillsvidareanställning,  Heltid

Ansökan och kontakt

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och betyg till;

Nils Janhäll, nj@seldénmast.se (Teknisk chef)
Seldén Mast AB
Redegatan 11
426 77 Västra Frölunda.

Vid frågor; ring Nils Janhäll, 031-696946 / 0708-523790

Vänta inte till slutdatumet med din ansökan då intervjuer och urval sker löpande.

Tjänsten är aktuell om annonsen är kvar.

Välkommen med din ansökan! (Jobbsäljare ombedes att inte ringa.)